0

€0

DOBRODOŠLI

Nalazite se na zvaničnoj veb-stranici antikvarnice - galerije “Antique Art”. Mi se bavimo  prodajom, otkupom  i procenom antikviteta i umetničkih dela.

Antikvarnica – galerija “Antique art” posluje već 30 godina u Beogradu. Krajem 1980-ih godina, kada je osnovana, bila je to jedna  od prvih antikvarnica, smeštena u samom srcu istorijskog jezgra grada. Danas, to je jedna od retkih antikvarnica koja i dalje uspešno posluje i nalazi se na istom mestu. Od 2012. godine prisutni smo i u Kotoru, jednom od najlepših gradova Crne Gore, sa veoma intrigantnom istorijom i bogatim kulturnim nasleđem.

U našoj ponudi možete naći vrhunska dela i fascinantne predmete iz svih oblasti likovnih i primenjenih umetnosti, pri čemu je na veb-stranici predstavljen samo jedan deo naše kolekcije.   

Tradicija i iskustvo su temelj naše izvanredno raznolike kolekcije autentičnih antikviteta i likovnih dela od izuzetnog značaja.

Pozivamo vas da pogledate našu on-line kolekciju, kao i da nas lično posetite, bilo u Beogradu, bilo u Kotoru.

Cene su izražene u evrima, dok se u radnji u Beogradu, ili prilikom on-line kupovine, obračun i plaćanje vrše u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.